KKK KKK   Otsi Otsi   Liikmete nimekiri Liikmete nimekiri   Kasutajagrupid Kasutajagrupid   Registreeri Registreeri 
 Queen.ee
  Eesti Queen'i Fännklubi Foorum 
  Profiil Profiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  Logi sisseLogi sisse 

Queen.ee » Albumid » Jazz - 3 lemmikut
  09. September, 2010 15:45 

Uus teema   Vasta teemale Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
PostitusPostitatud: 01. September, 2008 18:05    Teema: Jazz - 3 lemmikut  Vasta viitega  

Blue Rock
Breakthru
Breakthru

Jazz (ilm. 1978)

Kindlasti Q-i repertuaari üks huvitavamaid albumeid seetõttu, kuna see on paljude jaoks ”unustatud”, sest plaadil pole superhitte, nagu selle eelkäijal (WWRY/WATC) või sellele järgnenud (CLTCL & AOBTD) albumil. Sellegi poolest suurepäraseid meloodiaid ja mitmeköitelisi saunde sisaldav terviklikkus on mõnus kombinatsioon erinevaid stiile: fungilikku discot, kantrilikke elemente, vodevilli ja swingi. Selles valguses igatpidi positiivne, et vahemaastikus chillivalt kauamängivalt ei leidu massiivset tähelepanu varastajat, pakkudes pigem üpriski ühtlaselt mitmekülgse kuulamiselamuse.

1. Jealousy: Briani sitarit meenutav Hairfred -saund ja Johni muljetavaldavalt esile kerkivad bassikäigud on jalustrabavalt lummavad, ning klassikalised lauluharmooniad esindavad absoluutset paremikku.

2. Don't Stop Me Now: 70ndate viimaseks meistriteoseks Freddie`lt jäänud rally, mis on tulvil energiat ja edevust. Samas ka Freddie`le muusikuna omalaadne vaheetapp, olles teel lihtsamaks muutunud popilikumale stiilile.

3. Fat Bottomed Girls: allakirjutanu kauaaegseid live- soosikuid, mis on justkui loodud estraadidele. Üks kulminatsioonipunkte nii Live On The Bowl, kui ka Return of the Champions -jäädvustustel. Pimedus, kaminatuli, hundinahad, vein....

Nõrgim lüli: peab tõdema, et Rogeri tehtud lood albumil pole just kõige õnnestunumast valdkonnast, sedavõrd keskpärased teosed nii No More of That Jazz, kui ka Fun It on. Viimati mainitud lugu oleks sobinud paremini algusaegade kosmose teemalisele sooloplaadile.

Viimati muutis seda Blue Rock (02. September, 2008 18:26). Kokku muudetud 1 kord

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum  BOTTOM
PostitusPostitatud: 01. September, 2008 20:22    Teema:  Vasta viitega  

Kiara
We Are The Champions
We Are The Champions

Selle albumi kolme parimat valisin umbes niimoodi, nagu käib see eemaldamise mäng Very Happy kõigepealt eemaldasin need mis vähem meeldivad ja siis... siis läks küll väga raskeks. Kolm laulu mis lõpuks järele jäid, ei ole paremuse järjekorras ka üldse mitte, sest nende paremusjärjestusse seadmine oleks juba ikka väga võimatu.
Karta on et veritseva südamega pean seda tehnikat kasutama ka edaspidi, sest vaikselt hakkavad kätte jõudma need albumid mis mulle kõige rohkem meeldivad. Väääga väga raskeks läheb, ma ei ole kindel kuidas ma otsustada suudan Smile

1. Jealousy - Ma ei oska selle laulu kohta midagi öelda. Ainus asi mida selle imekauni loo kohta öelda on üks südamepõhjast tulev oohhhhhh!!!! mis ütleb rohkem kui 1000 sõna. Liiga ilus lihtsalt...
Ma jumaldan selliseid ballaade.

2. In Only Seven Days - Enamvähem sama ilus nagu Jealousy, aga teistmoodi ilus. Lihtsakoelisem, positiivsemates nootides, kuhu on vahele pikitud natuke nukraid hetki - sellised lahendused teevad loo eriti kauniks. John kohe oskab selliseid laule kirjutada...
Ega ma muidugi ei tea kuidas tegelikult oli, aga see lugu paneb mind kujutlema et just niimoodi John oma naisega kohtuski.

3. Don't Stop Me Now - See laul ongi just täpselt selline, nagu on selle sõnad. Seda kuulates tekib automaatselt hea tuju, keha hakkab vaikselt tantsuliigutusi tegema, isegi kui ma olen bussis ja kuulan klappidest, käib kas puus või jalg natuke kuskil... Laughing
Väga mõnus superenergiline lugu mis ei jäta ilmselt külmaks ühtegi Queeni fänni.

Nõrgim lüli: ma ei tea kas ta just nõrgim lüli on, aga Mustapha on minumeelest täiesti KOHUTAV, ma olen proovinud seda kuulata aga see on tõenäoliselt ainuke Queeni lugu mida ma ei ole võimeline kuulama.
Laulu algus käib nii jubedalt kõrvade pihta et esimene reaktsioon on klapid peast tõmmata ja eemale visata. No kui keegi karjub sulle kõrge häälega: Iiiiiiiiiii... Laughing Pärast on talutav, aga ikkagi no ei meeldi üldse.

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumSaada e-mailVaata liikme veebilehteMSN Messenger  BOTTOM
PostitusPostitatud: 01. September, 2008 21:33    Teema:  Vasta viitega  

anne
Breakthru
Breakthru

Dreamers Ball- juba esimestest akordidest on tunda, et väga mõnus peotantsulugu- tantsid kasvõi foksi. Tõesti, kui juhtuksin Tantsud Tähtedega saates osalema ( seda ilmselt ei juhtu!), valiksin foksiks või mingiks muuks standarttantsuks just selle laulu. Ei lubaks seda meie staarikestel laulda vaid Queen peab seda plaadi pealt tegema,.... Laughing
More Than Jazz- selles loos on lõpupoole kõikide laulude hetked kokku miksitud. Väga hea igatahes!
Jealousy- nii ilus!!!!

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumSaada e-mail  BOTTOM
PostitusPostitatud: 02. September, 2008 18:06    Teema:  Vasta viitega  

Rogerm
We Are The Champions
We Are The Champions

1. Fat Bottomed Girls-ohh saa poiss! Rabab jalust lihtsalt. Konkreetselt, vastus Tie Your Mother Down-ile. Fantastiline!
2. Dead On Time-energiapomm raudselt. Briani loomingu kullafondi kuuluv lugu. "Thunderbolt courtesy of God"
3. Fun It/Don't Stop Me Now /Mustapha/
If You Can't Beat Them´

Mitte mingist otsast ei ole need paremuse järjekorras. Ühtegi halba lugu ei ole siin samuti.
Umbes aasta aega tagasi oleks ma Jazz'i puhul kõige härivamaks lauluks nimetanud Bicycle Race'i, aga praeguseks olen ma ka selle laulu enda jaoks leidnud.
Nõrgimat lüli sellel albumil ei ole.

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumMSN Messenger  BOTTOM
PostitusPostitatud: 03. September, 2008 2:40    Teema:  Vasta viitega  

miniest
Don't Stop Me Now
Don't Stop Me Now

Mustapha - mulle see lugu väga meeldib.
seal loos vist laulab ta araabia keeles(vahest tunub, et sekka ka veits inglise keelt).
Kommentaar youtubest:
Mustafa is one of the names of Mohamed
Ibrahim is the arabic for Abraham
Allah is arabic for God
The rest i dont know

Seoses selle looga on mul meeles viimane Ahhaa näitus, kus keerles cd mängijas minu Queeni album Jazz. teadus keskuse Ekspositsioonijuht palus volüümi juurde keerata( liigutasin hääle tugevus peaegu maksimumini ) kuna midagi ei kostnud(mina teadsin, et laulul on vaikne algus). Ja siis pani nätaka ära,Twisted Evil kohe paluti ka asi vaiksemaks keerata.

Bicycle Race Mina otsisin seda lugu taga nagu segane, kui viimaks ühe söbra käest mp3-na sain. Tollel hetkel, kui ma seda lugu nii väga tahtsin kuulata, ei mängidud raadios seda pala. (vöisin juhuslikult ka mitte peale sattuda, kui seda lasti) [Ennem mp3 saamist, olin kuulnud seda lugu ühe korra ja sedagi poolepealt]

Nögim on siin vast Fun it.

Elvis=King of Rock
Freddie(and Queen)=God of Rock

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumVaata liikme veebilehteMSN Messenger  BOTTOM
PostitusPostitatud: 05. September, 2008 11:22    Teema:  Vasta viitega  

Blue Rock
Breakthru
Breakthru

Kiara kirjutas:

Nõrgim lüli: ma ei tea kas ta just nõrgim lüli on, aga Mustapha on minumeelest täiesti KOHUTAV, ma olen proovinud seda kuulata aga see on tõenäoliselt ainuke Queeni lugu mida ma ei ole võimeline kuulama.
Laulu algus käib nii jubedalt kõrvade pihta et esimene reaktsioon on klapid peast tõmmata ja eemale visata. No kui keegi karjub sulle kõrge häälega: Iiiiiiiiiii... Laughing Pärast on talutav, aga ikkagi no ei meeldi üldse.

Arvamusi on mitmeid, kuid mu arvates omakorda loo mustlaslik afmosfäär, Freddie terav hääl ja Briani idamaise kõlaga kitarrisaund moodustavad kokku igatpidi muheda kombinatsiooni. Ja kõige tipuks loos on kahtlemata äärmiselt palju muusikalist hullumeelsust...

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum  BOTTOM
PostitusPostitatud: 05. September, 2008 14:26    Teema:  Vasta viitega  

Kiara
We Are The Champions
We Are The Champions

Ei kahtlegi, et ta on väga omapärane ja andekalt tehtud lugu, seda on kõik Queeni lood.
aga lihtsalt... minule ei istu eriti Smile

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumSaada e-mailVaata liikme veebilehteMSN Messenger  BOTTOM
PostitusPostitatud: 31. Oktoober, 2008 20:19    Teema:  Vasta viitega  

Marie
Breakthru
Breakthru

Jealousy: südantlõhestavalt ilus. Queeni ballaadidest üks lemmikumaid (kui mitte kõige lemmikum).

Don't Stop Me Now: see lugu on minu selle nimekirja tipus, kus on need lood, millest ei ole võimalik ära tüdineda. Kui ma kunagi juhtumisi load peaksin saama (soovitatavalt ka auto), siis esimese asjana ma proovin järele, kas Top Gearil oli õigus selle Best driving song ever koha pealt või mitte.

Leaving Home Ain't Easy/Fat Bottomed Girls/Bicycle Race:
otsustusvõimetus, otsustusvõimetus...

Nõrgimaks lüliks valin More Of That Jazz.

TOP Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumVaata liikme veebilehte  BOTTOM
PostitusPostitatud: 20. Veebruar, 2010 3:08    Teema:  Vasta viitega  

raul
We Are The Champions
We Are The Champions

Tahaks aja jooksul ikka kõikides "3 lemmikut" teemades ka oma sõna sekka öelda. Vahepeal on jäänud pikk paus sisse. Loodetavasti võtab Pelle ning ka mõni uuem kasutaja ennast käsile ja hakkab oma lemmikuid välja tooma.
"Jazz" ei kuulu minu arust küll parimate albumite hulka, kuid väga hea on ikkagi! Tooks siis välja oma 3 lemmikut:

Don't Stop Me Now
- suurepärane nö käimatõmbamislugu. Mõnusalt tempokas. Tekitab alati rõõmsa tuju. "Don't Stop Me Now" on juba Queeni fännamise algusest peale suurimate lemmikute hulka kuulunud.

Jealousy - väga ilusa meloodiaga muusikapala. Võrratu ballaad.

Fat Bottomed Girls - suurepärane heavy rock! Parimaid lugusid, mida kontserdil kaasa laulda. Kogesin seda mõlemal Q+PR esinemisel, millel sai käidud. Sai ise ka kõva häälega kaasa lauldud ja ennast välja elatud - tõeliselt head mälestused selle looga. "Fat Bottomed Girls" on lihtsalt äärmiselt rokkiv!

Ei oskagi nõrgimat lüli välja tuua. Muide "More Of That Jazz" meeldib mulle väga.

Uus teema   Vasta teemale Kõik ajad on GMT + 3 Tundi

Reasta teated:   
 Queen.ee » Albumid » Jazz - 3 lemmikut
 Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes
Hüppa:  

Tõlkinud: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Template Neon v1.3 | Crystal